Wil je graag even met iemand praten? Over je gedachten, over wat je hebt meegemaakt of om gewoon even iemand te spreken? Via de chat kom je in gesprek met iemand die naar je luistert.
Logo

Bellen

De medewerkers van Herstelprocesonline zijn op afspraak telefonisch te bereiken via het nummer 085-130 48 16.

Wil je een keer bellen met een van de ervaringsdeskundigen? Dat kan, stuur een bericht naar contact@herstelprocesonline.nl.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook een afspraak maken door op de knop ‘Maak een afspraak’ te klikken.

Waarom bellen? Lees hieronder waarom wij denken dat belcontact iemand kan helpen.

Foto

Waarom bellen?

Met iemand praten is op dit moment niet zo makkelijk te realiseren. Als alternatief zijn er de verschillende manieren om contact te maken. Je kunt met iemand in gesprek via WhatsApp, chat, mail, beeldbellen en bellen. Na beeldbellen is gewoon bellen de beste manier om met iemand te praten. Waarom? Omdat je dan de stem hoort van degene met wie je praat. Bij beeldbellen zie en hoor je iemand en dat lijkt daarom het meest op een ‘live’ gesprek. Je hoort de manier van praten en je ziet de lichamelijke reactie van de persoon met wie je praat. Op die manier kun je beter bepalen of die persoon je snapt, geïrriteerd is, daadwerkelijk geïnteresseerd is. Belangrijke aspecten bij het voeren van een gesprek.

Bij het gewone bellen valt het zien weg, maar je hoort wel de stem. En daar kun je ook veel uit opmaken. Je kunt aan iemands stem horen of hij/zij verveeld is, geïrriteerd is, enthousiast is, etc. En dat heeft invloed op het verloop van het gesprek.

Een voordeel van bellen kan zijn dat het redelijk anoniem is. Als je belt naar 085-130 48 16 (ons nummer) krijgt de medewerker je nummer op dat moment in beeld. Verder niet. Hij/zij weet dus niet wie er belt. Het nummer blijft twee weken in het systeem staan, dit om het aantal bellers te registreren, daarna wordt het nummer verwijderd.

Stichting Herstelproces

Wilt u toch meer weten over ons of wilt u toch een afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit