Wil je graag even met iemand praten? Over je gedachten, over wat je hebt meegemaakt of om gewoon even iemand te spreken? Via de chat kom je in gesprek met iemand die naar je luistert.
Logo

Online Beeldbellen

Het praten met iemand is soms fijner als je elkaar kunt zien. Nu het in levende lijve even tot een minimum beperkt is, is het beeldbellen een voor jou misschien een goed alternatief.

Foto

Waarom online beeldbellen?

Als je met iemand aan het praten bent dan maak je niet alleen gebruik van woorden, maar ook van non-verbale communicatie. De lichaamshouding en gezichtsuitdrukking geven de woorden die je hoort meer betekenis. Het zien van iemand kan daardoor het gesprek beter laten verlopen, je ziet of wat je zegt ook daadwerkelijk wordt gehoord. De lichaamsreactie vertelt je ook hoe er op je woorden wordt gereageerd. Een gesprek via chat, app of telefoon geeft je die extra informatie niet.

Daarom kan beeldbellen een goed alternatief zijn voor het voeren van een gesprek. Wil je het een keer proberen? Stuur ons dan via het contactformulier of via de chat een bericht, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Stichting Herstelproces

Wilt u toch meer weten over ons of wilt u toch een afspraak maken?

 

Herstelproces Online is een initiatief van

Stichting Herstelproces en Boedies