Wil je graag even met iemand praten? Over je gedachten, over wat je hebt meegemaakt of om gewoon even iemand te spreken? Via de chat kom je in gesprek met iemand die naar je luistert.
Logo

Chatten

Via de chat kun je in gesprek gaan met een medewerker van Herstelprocesonline.

De chat is niet elke dag bereikbaar. Op maandag, woensdag en zaterdag zit er van 17.00 tot 20.00 uur een medewerker klaar om via chat met je in gesprek te gaan. Met wie je in gesprek gaat en hoe het werkt lees je hieronder.

Foto

Waarom online chat?

Chatten is vergelijkbaar met WhatsApp. Je stuurt een berichtje en je krijgt een reactie. Waarom dan toch chatten? Bij het chatten weet je dat je vrij direct een reactie krijgt. De medewerkers van Herstelprocesonline zitten op vaste momenten klaar om met je in gesprek te gaan. Bij WhatsApp contact weet je dat niet zeker (of er moeten speciale afspraken voor gemaakt zijn). Een ander voordeel van het chatten is dat je het niet op je telefoon hoeft te doen, je kunt gewoon op je computer de berichten lezen en schrijven. Voor veel mensen een makkelijkere en toegankelijkere manier.

Je kunt een chat beginnen door op het gesprekswolkje rechtsonder in beeld te klikken. Je ziet dan een welkomst tekst verschijnen waarin ook staat aangegeven of de chat op dat moment open staat. Op dat moment zit er van 17.00 tot 20.00 uur een medewerker klaar om via chat met je in gesprek te gaan. Je typt je bericht en je bent een chat begonnen.

Er wordt geen informatie opgeslagen. Je identiteit blijft anoniem en het gesprek wordt na het beëindigen verwijderd. Je privacy is dus gewaarborgd.

Stichting Herstelproces

Wilt u toch meer weten over ons of wilt u toch een afspraak maken?

 

Herstelproces Online is een initiatief van

Stichting Herstelproces en Boedies