De chat is open van 17:00 tot 20:00
Logo

Over ons

Herstelprocesonline is een initiatief van de Stichting Herstelproces en Boedies (maatschap onafhankelijke ervaringsdeskundigen). Beide organisaties zetten zich in om mensen met een (psychische) kwetsbaarheid te ondersteunen bij hun herstel.

Hieronder lees je meer over ons.

Foto

Meer over ons

Lotgenotencontact is voor veel mensen een belangrijk aspect in hun herstelproces. De Stichting Herstelproces organiseert daarom sinds 2016 herstelweekenden, verhalenweekenden en voorlichtingen. Alle activiteiten worden begeleid en georganiseerd door mensen die zelf te maken hebben (gehad) met een kwetsbaarheid, ervaringsdeskundigen.

Boedies is een maatschap waarin onafhankelijke ervaringsdeskundigen samenwerken om mensen te ondersteunen in hun herstelproces. Dit doen zij door individuele ondersteuning te bieden en door het opstarten/bevorderen van initiatieven om ondersteuning mogelijk te maken.

De medewerkers die betrokken zijn bij Herstelprocesonline zijn vrijwilligers die zelf te maken hebben gehad met een ingrijpende gebeurtenis. Zij zijn getraind en hebben ervaring opgedaan om hun kennis in te zetten om lotgenoten in hun herstelproces te kunnen ondersteunen. De vrijwilligers worden in hun werk ondersteunt door ervaringsdeskundigen van Boedies. Zij zorgen ervoor dat ook de vrijwilligers de steun krijgen die zij nodig hebben zodat hun persoonlijk welzijn niet ondermijnd wordt.

Meer informatie over de activiteiten van de Stichting Herstelproces zijn te vinden op de website www.herstelproces.nl.
Meer informatie over Boedies is te vinden op de website www.boedies.nl.

Voor vragen over Herstelprocesonline kan er contact opgenomen worden met Koos de Boed via het mailadres koos@boedies.nl.

Herstelprocesonline is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage van het Oranje Fonds.
Voor meer informatie over het Oranje Fonds neemt u contact op met Nerina Vilchez, Adviseur Publiciteit, via nerina.vilchez@oranjefonds.nl.

Maak hieronder een afspraak

Stichting Herstelproces

Wilt u toch meer weten over ons of wilt u toch een afspraak maken?

 

Herstelproces Online is een initiatief van

Stichting Herstelproces en Boedies