Wil je graag even met iemand praten? Over je gedachten, over wat je hebt meegemaakt of om gewoon even iemand te spreken? Via de chat kom je in gesprek met iemand die naar je luistert.
Logo

Contact via Whatsapp

WhatsApp is een van de mogelijkheden om in contact te komen met de vrijwilligers van Herstelprocesonline.

Er wordt op maandag en zaterdag tussen 17.00 en 20.00 uur op je bericht gereageerd. De snelheid waarmee dat gebeurt is afhankelijk van de drukte op dat moment.

Lees hieronder meer over contact via Whatsapp.

 

Foto

Waarom contact via WhatsApp?

WhatsApp is een makkelijke manier om met anderen in contact te komen of te blijven. Je kunt een kort berichtje sturen om een contact te onderhouden (‘Hoe gaat het vandaag?’). In tegenstelling tot contact via de telefoon hoef je niet direct te reageren, je kunt een berichtje terugsturen op het moment dat jij er aan toe bent.

Zou je eigenlijk het liefst iemand willen bellen dan is een voorafgaand berichtje via de app ook makkelijk. Je weet dan of het de ander uitkomt om even te bellen. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je op een ongelegen moment belt. De ander heeft dan rustig de tijd om even met je te praten.

Wil je via WhatsApp in contact komen met een van de medewerkers van Herstelprocesonline? Stuur dan een bericht naar 06-835 88 692. Je kunt ook op het nummer klikken dat rechtsboven in het scherm staat. Je komt dan in de web omgeving van WhatsApp terecht.

 

Stichting Herstelproces

Wilt u toch meer weten over ons of wilt u toch een afspraak maken?

 

Herstelproces Online is een initiatief van

Stichting Herstelproces en Boedies